« terug naar nieuwsoverzicht

Nieuw: Powersheet ®

Powersheet: u heeft de naam wellicht al eens een keer gehoord. Misschien heeft u de Powersheet al wel gezien tijdens een bezoek aan Knapen Trailers met het 30 jarig jubileum? Of misschien bent u wel een van die gelukkige chauffeurs die niet meer zijn schuifvloertrailer handmatig af hoeft te dekken! Hoe dan ook, na jarenlange tests presenteren we u graag: de Powersheet!

 

powersheet-logo-voor-op-website

Voordelen Powersheet
De Powersheet is dé nieuwe manier om uw schuifvloertrailer binnen slechts 30 seconden waterdicht af te dekken. Door middel van een 24V elektromotor en een ingenieuze zwaai-arm wordt het zeil feilloos over uw trailer gerold. Vanzelfsprekend bedient u de Powersheet met de nieuwe Knapen Trailers afstandsbediening vanaf de grond: Safety First!

Het conventioneel afdekken en openen van een trailer neemt veel tijd in beslag daarom worden vooral lege vrachten vaak met een geopend dekzeil gereden. De achterdeuren vangen hierdoor veel rijwind wat flink veel brandstof kost. Een afgedekte rit kan tot wel 4% brandstof besparen t.o.v. een trailer met geopend dekzeil. Met de Powersheet rijdt u makkelijk en snel altijd met een afgedekte trailer.  

powersheet1powersheet-3powersheet2

Kortom:

  • Afdekken en openen met een afstandsbediening vanaf de grond: Veiligheid
  • Afdekken en openen van een trailer binnen 30 seconden: Besparing van tijd 
  • Altijd met een afgedekte schuifvloertrailer rijden: Fikse besparing op brandstofkosten 

 

 

Leaflet POWERSHEET ®: -nl download

 

powersheetnl

afstandsbediening

Het systeem dient natuurlijk altijd maar zeker ook in barre winterse omstandigheden feilloos te functioneren. Om aan de strenge Knapen Trailers eisen te voldoen zijn er jarenlang uitgebreide tests uitgevoerd.

De zwenk-arm is in vergelijking tot andere afdeksystemen tot wel 3x sterker. Eenmaal afgedekt wordt het zeil nog eens aangespannen met een kracht van maar liefst 340Nm! Iets wat met een handratel zelfs onmogelijk is. Vandaar ook de naam Powersheet.

Niet alleen de handratels, maar ook de elastieken en de uitstekende zeilsteunen worden hierdoor overbodig. Door de toepassing van de Powersheet is het bordes voorop de trailer niet meer nodig. Hierdoor bedraagt het additioneel gewicht van de Powersheet slechts 25kg!

Een schuifvloertrailer met Powersheet wordt standaard geleverd met een Knapen Trailers afstandsbediening. Op deze afstandsbediening is naast de open/dicht functie voor de Powersheet ook de schuifvloer geïntegreerd. 

« terug naar nieuwsoverzicht