PowerSheet®

Veilig & Snel

De PowerSheet® is dé manier om uw schuifvloertrailer binnen slechts 30 seconden waterdicht af te dekken. Door middel van een 24V elektromotor en een ingenieuze zwaai-arm wordt het afdekzeil feilloos over uw trailer gerold. Vanzelfsprekend bedient u de PowerSheet® met de Knapen Trailers afstandsbediening vanaf de grond: Safety First!

Hét bewezen afdeksysteem
Tekst

Het manueel afdekken en openen van een trailer neemt veel tijd in beslag. Daarom wordt er regelmatig, met name bij lege vrachten, gereden met een geopend afdekzeil. De achterdeuren vangen hierdoor veel rijwind wat extra brandstof kost. Een automatisch afdeksysteem biedt veel voordelen, zeker als een chauffeur meerdere keren per dag op het bordes moet klimmen om het afdekzeil te openen en sluiten.

 

Met de PowerSheet® rijdt u altijd, makkelijk en snel met een afgedekte trailer. Een afgedekte rit levert tot wel 4% brandstof besparing op t.o.v. een trailer met geopend afdekzeil. Ook biedt de PowerSheet® als groot voordeel dat de chauffeur veilig kan werken vanaf de grond, op het bordes klimmen is verleden tijd. Daarnaast groeit het aantal laad- en loslocaties die het gebruik van een automatisch afdeksysteem op trailers verplicht stelt in hun voorschriften. 

Media
Media
Steeds meer klanten kiezen voor PowerSheet®
Tekst
  • Veiligheid: open en sluit het afdekzeil eenvoudig vanaf de grond met behulp van de Knapen Trailers afstandsbediening, klimmen is verleden tijd

  • Bespaar tijd: open en sluit het afdekzeil in slechts 30 seconden, dit biedt een grote tijdwinst ten opzichte van de manuele bediening. Zeker als u meerdere vrachten per dag laadt en lost.

  • Significante brandstofreductie: Rijd altijd met gesloten afdekzeil en bespaar per rit tot wel 4% brandstof ten opzichte van een trailer met geopend afdekzeil.

  • Voorschriften los/laadlocaties: Op steeds meer locaties is een automatisch afdeksysteem verplicht in verband met de veiligheid voor chauffeurs en medewerkers. De Knapen trailer met PowerSheet voldoet volledig aan deze voorschriften waardoor u overal terecht kan.

Tekst

Uitvoerig getest

Om aan de strenge eisen van Knapen Trailers te voldoen, worden alle producten uitgebreid getest in het veld. Continue innoveren en verbeteringen blijven doorvoeren is hierbij een vanzelfsprekendheid. De zwenk-arm van de PowerSheet® is in vergelijking tot andere automatische afdeksystemen tot wel 3x sterker. Eenmaal afgedekt wordt het zeil nog eens aangespannen met een kracht van maar liefst 340Nm! Iets wat met een handratel zelfs onmogelijk is. Vandaar ook de naam PowerSheet®.

 

Media


Binnen... 


...30 seconden... 


...open of gesloten 

Tekst

Uw voordelen:

  • Waterdichte sluiting

  • Bediening vanaf de grond: safety first

  • Open en sluit het afdekzeil binnen slechts 30 seconden

  • Aanspannen gaat automatisch

  • Geen spanbanden, handratels en elastieken nodig

  • Geen bordes of uitstekende zeilsteunen nodig

  • Aandrijving via 24v motor

  • Significante brandstofreductie

Media

Heeft u nog vragen?

Onze dealers helpen u graag verder.


Vraag het onze dealers